Survey Anket

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Sonuçlar
Bayburt ta Off-Road Heyecanı

19. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinlikleri kapsamında Off-Road oyunları düzenlendi. Bayburt Yeni Şehir Parkı’nda gerçekleştirilen ve Bayburt Eğitim ve Kültür Derneği’nin (BEKDER) organize ettiği Off-Road oyunlarına Kayseri, Trabzon, Giresun, Ardeşen ve Arhavi’den katılan yarışmacılar izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattılar. Arhavi Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’nden (Ardos) Hüseyin Güngör ve Furkan Çelenk ikilisi zorlu parkurda rakiplerini geçerek üçüncülüğü elde ettiler.

Kazandıkları ödül sonrası Arhavi’ye gelerek başarılarını kutlayan kulüp üyelerini ilçe halkı da takdirle karşıladı. Kulüp Başkanı Yaşar Uzun, Bayburt’taki Off-Road Oyunlarında gerçekleştirilen zorlu etapları geçerek dereceye giren kulüp üyelerini kutladığını belirterek, yarışlarda desteklerinden ötürü başta Arhavi Belediyesi’ne olmak üzere Hat-Pek Beton’a, Arhavi Kamyoncular Kooperatifine, Kesimal A.Ş’ ye teşekkürlerini dile getirdi.